+31 (0) 6 208 208 06

Info@taxidenhelder.nl

Taxivervoer voor senioren

Onze diensten

Wij staan voor u klaar!

Taxi Den Helder biedt betrouwbaar en comfortabel vervoer voor een scherp tarief.

U bent 65 of deze leeftijd gepasseerd, ook dan bent u meer dan welkom in mijn taxi. Wij hanteren een speciaal tarief voor u. Namelijk €7,50 voor een rit binnen Den Helder. Voor een rit van of naar Julianadorp vragen we € 16,00. Let op, deze actie is geldig tussen 09.00u en 21.00u en niet op zondagen en feestdagen.

Deze aanbieding is gebaseerd op een rechtstreekse rit zonder tussenstops .De chauffeur kan bij twijfel om uw legitimatie vragen. Ook voor ritten buiten de gemeente Den Helder maken we graag een passende aanbieding voor u.

Zittend ziekenvervoer
Nu Taxi Den Helder als een van de weinige in Den Helder het TX Keurmerk heeft behaald. Is het in overleg ook mogelijk om zittend ziekenvervoer aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan ritten voor dialyse, bestraling ect. Wij kunnen rijden voor de volgende ziektekostenverzekeraar. ONZV, VVAA, PNO zorg, De Amersfoortse Verzekeringen, Ditzo Verzekeringen, Aevitae(ASR Ziektekosten), Caresq, Aevitae en AON. Voor verdere inlichtingen neem contact met ons op via info@taxidenhelder.nl of 06 208 208 06.
Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent een van onze diensten, neem geheel vrijblijvend contact met ons op

taxi keur