+31 (0) 6 208 208 06

Info@taxidenhelder.nl

Offshore vervoer

Onze diensten

Wij staan klaar voor de Offshore !

Offshore vervoer / Scheepvaart

Als geen ander  kennen wij de hectische wereld van de scheepvaart! Slecht weer, vertragingen en schepen die van trade veranderen… een ongeval aan boord of een plotselinge afmonstering, dat is het enerverende van de Maritieme wereld!

Taxi Den Helder heeft maar één target; efficiënt en voor zo laag mogelijke kosten uw bemanningswissel regelen. Taxi Den Helder heeft jarenlange ervaring in het regelen van bemanningswissels, voornamelijk in Nederland, maar ook in België en Duitsland. 

Het hoofdzakelijke doel is het vervoer van bemanningsleden, van en naar alle havens en luchthavens. Indien het nodig is voor een visa rijden we in overleg langs de immigratiedienst om daar de benodigde papieren te laten regelen. De chauffeurs van Taxi Den Helder zijn goed bekend in de havens en zullen de bemanningswissel op een zo efficiënt mogelijke manier uitvoeren.

Wanneer wachten op een afmonstering voor de klant goedkoper is, dan later terugrijden, dan zal een chauffeur van Taxi Den Helder dit zeker doen! Taxi Den Helder heeft ook een samenwerking met hotels in Den Helder, waar de zeevarenden en off shore crew altijd terecht kunnen, voor een vaste lage prijs!

Port-of-Den-Helder
Heeft u vragen?

Heeft u vragen omtrent een van onze diensten, neem geheel vrijblijvend contact met ons op